Winkelwagen

Camper / Caravan systemen

<< Vorige - Volgende >>


Selfsat Snipe Pro


De nieuwste uitvoering met verbeterde GPS

Artikelcode: KD 100026Selfsat Snipe Pro
De satelliet antenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of camper.

De ontvangst kwaliteit van de Selfsat Snipe Pro is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.

De Selfsat Snipe Pro is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskewfunctie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

AUTO SKEW
De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

AUTO UPDATE
Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

GROTE HOEK
Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavie. Drie assen zorgen dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.

SATELLIETEN INSTALLEREN
De Selfsat Snipe Pro beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS MET BACKUPBATTERIJ
Geintegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.

STROOMBESPARINGSMODUS
Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA

DVB-S2
De Selfsat Snipe ondersteund zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware bestand op de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.

AUTOMATISCH INVOUWEN
De Selfsat Snipe Pro vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

euro 1335.00
24 - 48 uur levertijd


Aantal