Winkelwagen

Volgende >>


DAB + Digitale radio 400 Technisat


Netwerk compatibele digitale DAB+ radio met geintegreerde WLAN antenne mono

Artikelcode: KDDAB 003DAB + Digitale radio 400 Technisat
DAB+
Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het regionaal beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ meer dan een dozijn in de hele Bondsrepubliek uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij komen nog talrijke per deelstaat en per regio uitgezonden zenders die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Internetradio
Met de geïntegreerde internetradiofunctie hebt u, naast het op normale wijze te ontvangen radioaanbod, moeiteloos toegang tot duizenden internetradiozenders. Via zijn geïntegreerde netwerkinterfaces wordt het apparaat eenvoudig via het thuisnetwerk op het internet aangesloten. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en automatisch geüpdatet, zodat er ook in de toekomst talrijke spannende programma's uit de hele wereld te ontdekken zijn

WLAN
Dankzij de ingebouwde WLAN-adapter kan dit apparaat zonder extra accessoires ook zonder kabel via WLAN op het thuisnetwerk worden aangesloten. Zo hebt u probleemloos toegang tot vrijgegeven mediabestanden zoals digitale beelden of foto's via WLAN. Wanneer uw netwerk op de juiste manier is geconfigureerd, kunt u ook van talloze internetradiostations genieten.

Audiostreaming
Via audiostreaming hebt u te allen tijde probleemloos toegang tot vrijgegeven UPnP-media, bijvoorbeeld op een netwerkschijf of een apparaat dat als UPnP-server fungeert zoals een TechniSat MultyVision of een pc. Zo luistert u rechtstreeks op uw apparaat naar uw lievelingsmuziek via uw thuisnetwerk.


Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen
       
Wit                  Hout
239.95  euro 235.00
24 - 48 uur levertijdAantal