Winkelwagen

Afstandsbedieningen

<< Vorige - Volgende >>


Ebode Take 10


10 in 1 remote + RF, leerfunctie, display color

Artikelcode: KD 021003Ebode Take 10
U hoeft niet meer te onthouden welke zender op welk kanaal zit, omdat de logos van de zenders duidelijk te zien zijn op het kleuren LCD scherm.
De ebode Take10 heeft RF bediening wat inhoudt dat u alle apparatuur overal in huis kunt bedienen, zelfs door muren en plafonds heen.
Via de Take 10 kunt u uw X10 RF apparatuur bedienen, op allerlei fysiek gescheiden locaties in huis, gebruik makend van hoogfrequent signalen. 
Hierdoor heeft u de vrijheid om apparatuur te bedienen die zich op een andere locatie bevind dan de afstandsbediening.
Met de ebode Take 10 kunt tot 10 verschillende apparaten bedienen: B.v.: TV, Blu-ray, DVD speler, Satelliet ontvanger, kabel decoder of Audio receiver.
De Take 10 bevat een uitgebreide database met codes. Deze codes zijn geschikt voor vrijwel alle audio en video apparatuur die momenteel op de markt 
verkrijgbaar zijn en moeten eenmalig voor ingebruikname worden geprogrammeerd.
Audio en Video Compatibiliteit
Wanneer u de ebode Take 10 in combinatie met bv. de Powermid ontvanger gebruikt kunt u Audio en Video apparaten bedienen, zelfs als deze in een andere ruimte staan. De Powermid ontvanger kan het bereik van uw afstandsbediening vergroten. U kunt de Powermid ontvanger uit het zicht plaatsen en toch uw TV of andere apparaten in andere ruimtes bedienen, dwars door deuren en muren heen. De zender ontvangt de RF commando’s en zet deze om in een infrarood signaal welke in de verpakking is ingesloten.
Macro’s
Een macro is een serie van commando’s welke uitgevoerd worden door het indrukken van één enkele knop. Een macro kan erg handig zijn wanneer u meerdere functies op meerdere apparaten op hetzelfde moment wil uitvoeren. Bijv. wanneer u een Blu-ray wilt kijken, betekent dit dat u de TV en Blu-ray speler moet inschakelen, de TV naar de juiste input moet schakelen, het surround systeem in moet schakelen en uiteraard het afspelen moet starten. Een macro kan al deze commando’s uitvoeren met één druk op de knop!
euro 75.00
24 - 48 uur levertijd


Aantal