Winkelwagen

Volgende >>


Formuler 1


Full HD Linux Enigma E2 Twin/Triple Tuner Hybrid DVB-S2/C/T2 Satelliet/Kabel/Digitenne Ontvanger

Artikelcode: KDF 001Formuler 1
Ook is het mogelijk om via de Formuler F1 kanalen te streamen naar een IOS of Android apparaat. Door gebruik te maken van tal van plugins die op de Formuler F1 zijn te installeren, kan men een geheel interactieve beleving creëren, Youtube en Hbbtv (uizending gemist) zijn hier een aantal voorbeelden van.
Voor dit alles is natuurlijk een snelle netwerkpoort gewenst, vandaar dat de Formuler F1 voorzien is van een 1Gb netwerkverbinding, mocht men niet in de gelegenheid zijn om een netwerkkabel te trekken is het ook altijd mogelijk om de Formuler F1 draadloos aan te sluiten door een extra wifi dongle aan te schaffen.
De Formuler F1 is een receiver die voorzien is van 2 embedded DVB-S2 tuners en nog ruimte heeft voor één DVB-S2 of DVB-C of DVB-T tuner, hierdoor wordt de Formuler F1 omgedoopt tot een hybride ontvanger waarmee zowel Canal Digitaal, Tv Vlaanderen, Digitenne, Ziggo of UPC kan worden ontvangen .
Via de E-SATA of USB aansluiting sluit men gemakkelijk een externe harddisk aan, opnemen op een netwerkschijf behoort ook tot een van de mogelijkheden.
Via de SD kaart reader die te vinden is aan de voorzijde kan men gemakkelijk de net geschoten foto’s bekijken, dit zonder tussenkomst van een extra kabel. Tevens aan de voorzijde van de Formuler F1 treffen we 2 smartcardreaders aan en een Ci slot, dit om meerdere kanalen van verschillende providers te kunnen decoderen.
Naast al deze functies mogen we natuurlijk het belangrijkste van de Formuler F1 niet vergeten, via de HDMI poort tovert men een subliem beeld op de tv en is de Formuler F1 in staat om 1080p materiaal weer te geven.
In stand-by gebruikt de Formuler F1 minder dan 0,5w.
200.00  euro 150.00
24 - 48 uur levertijd


Aantal