Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


QM HD Satfinder


Met Satelliet herkenning

Artikelcode: KD 050021QM HD Satfinder
Onder het display is een kompas en een klein numeriek display geplaatst, het kompas zodat men in een oog opslag kan zien in welke richting de schotel moet worden geplaatst en het led display voor het snel aflezen van de kwaliteit van het signaal.

Deze QM satellietmeter kan overweg met zowel SD (MPEG-2) en HD (MPEG-4) signalen, hierdoor kan iedere satellietpositie gemakkelijk worden gevonden, zo ook heeft deze satfinder onder het tabje hulpmiddelen de mogelijkheid om aan te geven wat de elevatie, azimut en polarisatie moet zijn (hiervoor moeten wel de lengte en breedte graad via het menu ingegeven worden).

Diseqc sturing is ook een van de mogelijkheden van deze satfinder, zo ondersteunt deze diseqc 1.0 en 1.1 en is het ook mogelijk om een duo lnb gemakkelijk uit te richten.

De QM HD satfinder heeft een ingebouwde li-ion accu van 800mAh en hoeft hierdoor dus niet tijdens het uitrichten verbonden te worden met een decoder, de accu wordt gemakkelijk opgeladen via de meegeleverde 220V voedingsadapter.

Aan de achterzijde zien wij ook nog een led zaklamp zitten die het mogelijk maakt om bij te schijnen, deze wordt gemakkelijk via een fysieke knop aan- en uitgezet.

Wat zit er in de doos:

    QM HD satfinder met een Siliconen sleeve
    voedingsadapter
    usb kabel
    NL handleiding

Belangrijke specificaties:

    2.1 Inch LCD kleurendisplay
    DVB-S/S2 tuner SD (mpeg2) en HD (mpeg4)
    ondersteunt DISEQC 1.0 /1.1 en 22khz bursttone
    LNB voeding:18/13V(maximaal 300mA)
    ingebouwde 7.4V/800mAh Lion Battery
    USB Poort voor Software updates
euro 105.00
24 - 48 uur levertijd


Aantal