Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Teleco Voyager Digimatic


Lange mast 52cm, met schotelantenne van 72 x 67cm

Artikelcode: KD 100030Teleco Voyager Digimatic
Het grootste probleem waar men met het handmatig instellen van een schotel te maken heeft, is de vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm. Daarnaast geven ook de nieuwe LCD TV schermen vertraagde beeldinformatie. Hierdoor moet men uiterst langzaam te werk gaan om tijdens het draaien niet aan de satelliet voorbij te gaan.

Om dit probleem, waar vele camperliefhebbers mee te maken hebben, uit de wereld te helpen, heeft Teleco de meest moderne technieken toegepast en de Voyager Digimatic ontwikkeld met het DSF90/E richtsysteem. Dit systeem is uitgerust met een elektronische hoekmeter, die op het display de werkelijke hoek van de schotel weergeeft, ook als het voertuig niet vlak staat.

Inbegrepen bij elke set

- Voorgemonteerde satellietantenne, inclusief verstelbare mast en aansluitkabels
- Universele LNB
- Digitaal richtsysteem DSF90/E
- Schotelantenne
- Gedetailleerde gebruiksaanwijzing

De DSF80/E is een systeem dat speciaal ontwikkeld is voor alle gebruikers die met een handmatig in te stellen schotel snel op de gewenste DIGITALE satelliet willen kunnen richten maar de “vertraging” die typerend is voor digitale uitzendingen willen vermijden.

Bovendien komt dit systeem goed van pas voor al diegenen die een LCD-tv gekocht hebben (in plaats van een traditionele beeldbuistelevisie) die, aangezien deze ook op de digitale techniek gebaseerd is, ook een “vertraging” in de weergave van het beeld op het scherm heeft. 

Mocht u verder dan Noord-Spanje richting Portugal gaan, dan heeft u een 85 cm uitvoering nodig !
euro 715.00
24 - 48 uur levertijdAantal